Danilo werkt zich al in het zweet op trainingscomplex 1908

Danilo werkt zich al in het zweet op trainingscomplex 1908

Danilo Pereira da Silva is al begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe spits van Feyenoord heeft zich maandagochtend gemeld op trainingscomplex 1908 om aan zijn conditie te werken.

Danilo heeft de laatste weken genoten van zijn vakantie en heeft zin in het nieuwe seizoen met Feyenoord. De Braziliaan kwam transfervrij over naar De Kuip en moet proberen om Cyriel Dessers en Bryan Linssen te doen vergeten. Feyenoord is ook nog druk bezig om een concurrent voor Danilo te halen. Onder meer Bas Dost staat op het lijstje van technisch directeur Frank Arnesen.

De spelers van Feyenoord hebben nog precies een week vakantie en de tijd om uit te rusten van een lang seizoen. De ploeg van trainer Arne Slot begint op 27 juni met trainen en wacht daarna een drukke voorbereiding in de maand juli. De internationals van de stadionclub sluiten later aan in de voorbereiding.

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva Voorbereiding 2022/2023
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties