'Feyenoord meldt zich officieel voor Dost'

'Feyenoord meldt zich officieel voor Dost'

Feyenoord heeft zich officieel gemeld voor Bas Dost, zo meldt 1908.nl. De 33-jarige spits is transfervrij op te halen na zijn vertrek bij Club Brugge.

Dost en Feyenoord zijn al vaker dichtbij een dienstverband geweest, maar tot een definitieve overstap kwam het nooit. De spits was dit seizoen goed voor veertien goals in 35 wedstrijden voor Club Brugge en loopt over twee weken uit zijn contract.

De Belgen maakten vorig jaar januari nog vier miljoen euro over aan Eintracht Frankfurt. Daarvoor speelde Dost in het buitenland nog bij Sporting Lissabon en Wolfsburg. Hij begon zijn carrière in Nederland bij FC Emmen, waarna hij de stap naar Heracles Almelo maakte om vervolgens te vertrekken naar sc Heerenveen. Daar scoorde hij 52 goals in 73 wedstrijden.

Arne Slot en Frank Arnesen moesten deze zomer op zoek naar versterkingen in de punt van de aanval na het vertrek van Bryan Linssen en Cyriel Dessers. Danilo werd transfervrij als eerste zomeraanwinst binnengehaald. Dost, die achttien interlands voor Nederland speelde waarin hij één keer scoorde, moet dus de tweede versterking in de spits worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties