VI: Feyenoord denkt ook aan Sinkgraven

VI: Feyenoord denkt ook aan Sinkgraven

Daley Sinkgraven is naast Ian Maatsen ook een optie om Tyrell Malacia op te volgen bij Feyenoord, zo meldt Voetbal International. De huidige speler van Bayer 04 Leverkusen staat hoog op het scoutinglijstje van de Rotterdammers.

Kicker meldt dat de Duitsers een prijskaartje van drie miljoen euro om de nek van Sinkgraven hebben gehangen. Zijn multifunctionaliteit is een van de redenen waarom Arne Slot een versterking ziet in de verdediger volgens VI. De 26-jarige linksback kan namelijk op meerde posities uit de voeten. Zo speelde hij in zijn tijd bij sc Heerenveen ook geregeld op het middenveld.

Sinkgraven kwakkelde tijdens zijn periode in Nederland met knieblessures, die hem vaak tientallen wedstrijden aan de kant hielden. De verdediger, die dit seizoen tot slechts 630 speelminuten kwam, heeft nog een contract tot medio 2023 in Duitsland. Bayer Leverkusen betaalde in de zomer van 2019 vijf miljoen euro aan Ajax.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties