'Feyenoord concreet voor Ian Maatsen'

'Feyenoord concreet voor Ian Maatsen'

Ian Maatsen moet de nieuwe aanwinst van Feyenoord gaan worden. Volgens 1908.nl zijn de Rotterdammers momenteel concreet in de markt voor de 20-jarige linksback.

Feyenoord wil de huidige speler van Chelsea FC huren met optie tot koop. De stadionclub houdt serieus rekening met een vertrek van Tyrell Malacia en zag eerder al Ramon Hendriks naar FC Utrecht vertrekken. Een versterking achterin is daarom meer dan welkom.

Maatsen was in 2013 actief in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar moest na één jaar alweer vertrekken. Sparta Rotterdam gaf hem een nieuwe kans en na twee jaar maakte de linksback de overtap naar PSV. Niet veel later koos Maatsen voor een overstap naar Chelsea. In Engeland heeft hij een contract tot medio 2024.

Maatsen kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Coventry City. De linksback speelde maar liefst 41 wedstrijden in de The Championship. Maatsen was drie keer trefzeker in de competitie en wist één assist af te leveren. Voor het nieuwe seizoen hoeft Maatsen niet te rekenen op speelminuten bij het eerste elftal waardoor een verhuur een serieuze optie is.

Lees meer over
Ian Maatsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties