Danilo: "Kijk er nu nog meer naar uit om in De Kuip te scoren"

Danilo: "Kijk er nu nog meer naar uit om in De Kuip te scoren"

Danilo kijkt met veel plezier terug op de Open Dag van Feyenoord. De Braziliaan was een van de vier versterkingen die uit de helikopter mocht stappen om aan het Legioen gepresenteerd te worden. Na afloop sprak hij van een onvergetelijke ervaring.

"Het was geweldig", begon hij tijdens de persconferentie na afloop. "Ik heb Rotterdam van boven gezien, dan lijkt het pas echt op São Paulo (zijn geboortestad, red.). Even later kwamen we aan bij het stadion en zagen we van boven alle fans zitten. Dat gaf echt kriebels. En bij de landing kreeg ik helemaal vlinders in mijn buik. Dit was echt uniek, iets wat ik de rest van mijn leven mee ga nemen. Dit ga ik aan mijn toekomstige kinderen vertellen", glimlachte hij.

Het was voor Danilo ook de eerste keer dat hij als Feyenoorder kennismaakte met een gevulde Kuip. "Die liefde van de fans is mooi. Om De Kuip bijna vol te zien, geeft me nog meer motivatie. Voor ik naar Feyenoord kwam, heb ik al veel wedstrijden van ze gezien. Als ze dan scoorden en het stadion ontplofte, dat was echt crazy. Ik kijk er nu nog meer naar uit om in De Kuip te scoren en het te vieren met de fans."

Voorbereiding
Daarvoor is er nog wel wat werk aan de winkel, want de oefenwedstrijd tegen Union Sint-Gillis een dag eerder zag er nog niet goed uit. "Het was geen fijne dag, maar dat hoort bij het proces van een voorbereiding", blikte hij terug. "Het was pas de tweede wedstrijd met het complete team. We gaan het morgen nog nabespreken, het gaat erom dat we ervan leren. We kunnen zien wat we moeten verbeteren, van daaruit gaan we verder en kijken we uit naar de wedstrijd van komende zondag in De Kuip (tegen Lyon, red.). We moeten er alles aan doen om de fans te geven wat ze verdienen."

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties