Danilo: ''Ik hoop snel negentig minuten te kunnen spelen''

Danilo: ''Ik hoop snel negentig minuten te kunnen spelen''

Danilo is uitstekend begonnen aan zijn Feyenoordcarrière. De Braziliaan maakte vijf doelpunten in de eerste vijf wedstrijden en houdt concurrent Santiago Giménez vooralsnog op de bank. De spits sprak na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-4) van een geslaagde avond.

''Het team verdient deze overwinning. Iedereen speelde een goede wedstrijd en we toonden mentaliteit door van 2-0 achterstand op voorsprong te komen. Een goed resultaat'', begint Danilo in gesprek met ESPN. ''Ik heb geen idee wat er het eerste kwartier gebeurde. We mogen de wedstrijd niet beginnen op deze manier, maar met de mentaliteit van het team zit het wel goed. Daardoor konden we terug in de wedstrijd komen.''

Feyenoord raakte niet van slag na de snelle 2-0 achterstand. Danilo zorgde er met zijn twee doelpunten voor dat de Rotterdammers met 2-2 de kleedkamers opzochten. Welke van zijn goals was de mooiste? ''De eerste. Daardoor kwam ook het geloof terug in de groep. Het was een goede voorzet van Patrik (Wålemark, red.). Dat was top: een mooie goal'', lacht Danilo.

''De tweede was ook top, hé?'', gaat de vrolijke Braziliaan verder. ''Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen.'' Zijn Nederlands is nog niet perfect, maar een aantal woordjes lukken wel. ''Ik luister goed en probeer het ook te spreken. In de toekomst komt dat wel goed.'' Over zijn blessure is hij duidelijk. ''Ik had kramp, dus maak je geen zorgen. Je kon zien dat ik alles heb gegeven. Daarom had ik even last. Ik hoop snel negentig minuten te kunnen spelen.''

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties