Dilrosun: ''De trainer van de tegenpartij was onder de indruk''

Dilrosun: ''De trainer van de tegenpartij was onder de indruk''

Javairô Dilrosun was met zijn doelpunt enorm belangrijk voor Feyenoord. De buitenspeler scoorde de 2-3 tegen Go Ahead Eagles en schoot de Rotterdammers daarmee op voorsprong. Dilrosun is tevreden over zijn doelpunt. Alleen: het moet en kan nog een stuk beter.

Dilrosun stond tegen Go Ahead Eagles rechtsbuiten, linksbuiten en in de spits. Waar gaat zijn voorkeur naar uit? "Ik kan aan beide kanten spelen, dat ligt een beetje aan de wedstrijd. Wanneer de tegenstander inzakt sta ik liever links, wanneer er meer ruimte is dan gaat mijn voorkeur naar rechtsbuiten."

"Vandaag ging het wel oké '', analyseert Dilrosun zijn spel in gesprek met ESPN. ''Go Ahead maakte het ons in de eerste helft erg moeilijk, zeker met de fans erachter. Na twintig minuten hebben we goed voetbal gespeeld en laten zien dat we een goede ploeg zijn. Bij ons is er geen moment twijfel geweest. Ik heb altijd het gevoel gehad dat we deze wedstrijd zouden winnen.''

Na afloop klonk er applaus uit de kleedkamer, Dilrosun kreeg de vraag waarom dat was. "De trainer vertelde dat wanneer we scherp zijn en opletten dat we een hele goede ploeg zijn. De trainer van de tegenpartij vertelde ook dat we een hele goede ploeg zijn, dat we goed voetbal hebben gespeeld. Hij was onder de indruk van ons, dat was wel een mooi gebaar."

De aanvaller ging ook nog in op zijn persoonlijke ontwikkeling. "Ik vind dat het oké gaat. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten in de Eredivisie, moet ik eerlijk zeggen. Persoonlijk vind ik dat ik elke wedstrijd belangrijk moet zijn. Daarmee ga ik vol aan de slag. Vandaag is dat met mijn doelpunt denk ik wel gelukt."

Wereldgoal
Sebastian Szymański maakte een werelddoelpunt, zo zag ook Dilrosun. "Het was een heel mooi doelpunt. Wat ik dan zeg? Ik vertelde hem dat ik blij ben dat hij hem in september heeft gemaakt. Anders werd het een strijd in de verkiezing van het doelpunt van de maand."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties