Kökcü: ''Nooit het gevoel gehad dat hier niets te halen viel''

Orkun Kökcü heeft zijn eerste wedstrijd als aanvoerder van Feyenoord erop zitten. De middenvelder genoot van het doelpunt van Sebastian Szymański, zo vertelt hij in gesprek met ESPN.

''We weten dat Sebastian een heel goede traptechniek heeft. Als hij de bal dan vrij heeft op zo'n afstand, dan weten wij op de training in ieder geval dat hij zomaar kan hangen. Het was een hele mooie goal'', begint Kökcü. Feyenoord begon ontzettend slecht aan de wedstrijd en stond na een kwartier al met 2-0 achter.

''Ik had het er er ook met Quinten (Timber, red.) over in de wedstrijd: ik heb nooit het gevoel gehad dat hier niets te halen viel. We begonnen slordig, dat is nooit lekker: zo snel op 2-0 achterstand. Ik denk dat we dit jaar, maar vooral vorig jaar, hebben aangetoond dat we veerkracht kunnen tonen. Uiteindelijk zijn we blij met de overwinning.''

Arne Slot is in de rust kwaad geworden, geeft Kökcü toe. ''Hij werd boos op ons. Na het begin pakken we het voetballend gezien goed op, maar het start natuurlijk altijd met de instelling. We moeten onze duels winnen en onze verdedigende taken uitvoeren. Dat hebben we wel te horen gekregen in de rust.''