''Daar verdient Sinisterra de credits voor''

''Daar verdient Sinisterra de credits voor''

Orkun Kökcü speelde een zeer teleurstellende wedstrijd tegen PSV. Niet alleen stond de middenvelder ongewild aan de basis van de 0-1, maar dankzij het spel van Kökcü kon PSV-er Joey Veerman excelleren in de eerste helft. Trainer Arne Slot loste dat probleem in de rust op door Kökcü te wisselen en Luis Sinisterra als schaduwspits neer te zetten. De Colombiaan was aanvallend dreigend, maar maakte het bij balverlies ook Veerman lastig.

"Daarnaast komen frisse benen in de ploeg: linksbuiten Bryan Linssen (die in de slotfase van positie wisselt met Sinisterra en de dekking van Veerman overneemt), rechtsmid Jens Toornsta en rechtsbuiten Patrik Wålemark. Met die drie nieuwkomers in het elftal knokt Feyenoord zich terug in de wedstrijd. Alleen beloont de thuisploeg zichzelf pas in de 86ste minuut voor het herstel met de aansluitingstreffer", aldus Pieter Zwart in Voetbal International.

"Toch blijkt dit op tijd voor een complete comeback. Want diep in de extra tijd schiet Dessers via een controversiële strafschop Feyenoord toch nog naast PSV: 2-2. Dat gebeurt na een tweede helft waarin Gakpo nog slechts 18 keer de bal getoucheerd heeft en Veerman niet langer de ruimte heeft gehad voor zijn lange passes. Daar verdient Sinisterra de credits voor."

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties