Conteh valt in en scoort direct voor FC Dordrecht

Christian Conteh is direct belangrijk voor zijn nieuwe club. De huurling van Feyenoord begon tegen Helmond Sport op de bank, maar mocht de tweede helft invallen.

Conteh scoorde nog geen minuut nadat hij zijn debuut maakte. De aanvaller was verantwoordelijk voor de 0-1. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-2 gewonnen door FC Dordrecht.

Na afloop van de wedstrijd van Conteh 'te emotioneel' om een interview te geven met RTV Rijnmond, zo meldt Sjoerd de Vos. ''Conteh is te emotioneel om bij de pers te verschijnen. De huurling van Feyenoord wil vanavond niet voor de camera komen'', schrijft de journalist.