Complimenten voor Zerrouki: "Hij gaat het zeker waar maken"

Complimenten voor Zerrouki: "Hij gaat het zeker waar maken"

Voordat Ramiz Zerrouki gaat beginnen aan zijn periode bij Feyenoord richt hij zich eerst nog op de finales van de play offs met FC Twente. Aanstaande donderdag en zondag nemen de Tukkers het op tegen Sparta Rotterdam. Teamgenoot Sem Steijn is onder de indruk van de Algerijnse middenvelder.

"Hij is compleet door zijn verdedigende én aanvallende kwaliteiten", vertelt Steijn in gesprek met Omroep West. Waar Wieffer haast moeiteloos mee kon op het niveau van Feyenoord, had de aanvallende middenvelder meer moeite met de overstap van de KKD naar FC Twente, van Zerrouki kon Steijn veel leren. "Hij blijft altijd zo rustig in bepaalde situaties en weet precies wat zich om zich heen afspeelt. Dat is grote klasse. Hij gaat het zeker waar maken bij Feyenoord. En misschien nog wel meer."

De Kuip
Nadat Zerrouki in de wedstrijd tegen Heerenveen ook veel Feyenoorders heeft weten te overtuigen van zijn kwaliteit, verscheen hij na de (4-0) gewonnen halve finale voor de camera. Ondanks dat hij nog niet precies weet wat hij als Feyenoorder kan verwachten van Het Legioen, heeft hij in zijn tijd bij FC Twente zelfs genoten van het publiek in Enschede. ''Ik ga het wel missen hoor deze sfeer, maar ik denk dat ik er een aardige sfeer voor terugkrijg. Het is in ieder geval allebei geweldig'', geeft Zerrouki politiek correct antwoord tegenover SBS 6.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties