Zerrouki: "Ik denk dat iedereen wel wist dat ik hier graag heen wilde"

Zerrouki: "Ik denk dat iedereen wel wist dat ik hier graag heen wilde"

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Ramiz Zerrouki aankomende zomer definitief naar Feyenoord komt. De middenvelder van FC Twente won zondagmiddag met 0-3 van FC Emmen en reageerde na afloop vol enthousiasme over zijn transfer naar Feyenoord.

''Ik ben trots'', begint Zerrouki tegenover ESPN. "Iedereen weet dat het een hele lange tijd heeft geduurd en ik ben gewoon blij dat het nu afgelopen is en er duidelijkheid is voor iedereen. Ik ben er super blij mee. Ik denk dat iedereen wel wist dat ik hier graag heen wilde.'' Het was niet de eerste poging van Feyenoord om de middenvelder over te nemen, hij was dan ook niet geheel zeker dat de transfer nu wel afgerond ging worden. ''Je bent er altijd wel bang voor, maar laten we het afsluiten. Het is gebeurd en ik ben blij.''

Arne Slot heeft meerdere keren complimenten gegeven over het spel van Zerrouki. "Als iemand vertrouwen in je uitspreekt, is dat mooi. Ik kijk er ook naar uit om het nieuwe seizoen daar te beginnen en met iedereen daar te werken." Zerrouki heeft bij zijn transfer geen garantie gekregen van Slot dat hij gaat blijven. "Ik hoop ook dat die blijft, maar we gaan zien hoe het gaat lopen."

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties