Streuer: ''Feyenoord verdiende de speler daarom ook het meest''

Streuer: ''Feyenoord verdiende de speler daarom ook het meest''

Bij FC Twente gunt iedereen Ramiz Zerrouki de overstap naar Feyenoord. Zijn medespelers ontvingen de 24-jarige middenvelder vrijdagmiddag in de spelershome met het clublied van de Rotterdammers. Ook technisch directeur Jan Streuer is blij voor Zerrouki en tevreden met de transfersom.

''We zijn heel tevreden met het bedrag dat we ontvangen, anders hadden we het natuurlijk ook niet gedaan'', vertelt Streuer in gesprek met het Algemeen Dagblad. Feyenoord en FC Twente hebben tijdens de afgelopen transferperiodes stevig onderhandeld en daarbij liepen de frustraties soms hoog op. De Rotterdammers bleven echter vastberaden en ook trainer Arne Slot heeft zich sterk gemaakt voor de komst van Zerrouki.

''Feyenoord verdiende de speler daarom ook het meest'', concludeert Streuer dan ook. ''En het belangrijkste van alles: Ramiz wilde zelf het liefst naar Feyenoord. Ook al komt er een club die 50 miljoen biedt: als de speler niet wil, houdt het op.'' De technisch directeur staat nog altijd achter zijn beslissing om Zerrouki tijdens de winterstop niet te verkopen.

''Op dat moment waren we nog volop in de race voor de bovenste plaatsen. Bovendien kwam het laatste bod op de laatste dag en waar haal je dan een adequate vervanger? Achteraf is alles makkelijk. We hoopten toen op meer, het worden nu naar alle waarschijnlijkheid de play-offs. Zo kan het gaan. Maar als ik zie wat we nu overhouden, dan is dit een prima deal voor alle partijen.''

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties