'Zerrouki mondeling akkoord over contract tot medio 2028'

'Zerrouki mondeling akkoord over contract tot medio 2028'

Feyenoord en FC Twente hebben vrijdagochtend een akkoord bereikt over de transfer van Ramiz Zerrouki. De 24-jarige middenvelder heeft volgens De Telegraaf ook mondeling ingestemd met een contract voor meerdere seizoenen bij de Rotterdammers.

De krant meldt dat Zerrouki een contract gaat tekenen voor vijf seizoenen in De Kuip, op voorwaarde dat de medische keuring succesvol verloopt. Feyenoord heeft snel gereageerd nadat bekend werd dat ook PSV interesse had in de middenvelder van FC Twente. Zerrouki zal, nadat hij zijn handtekening heeft gezet, tot medio 2028 een Feyenoorder zijn.

Daarmee is Zerrouki de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen van Feyenoord. De Rotterdammers wisten eerder al een akkoord te bereiken met PEC Zwolle over een transfersom voor Thomas van den Belt. De 21-jarige middenvelder gaat na dit seizoen een contract tekenen voor vier seizoenen in De Kuip.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties