Feyenoord en FC Twente bevestigen akkoord over Zerrouki

Feyenoord en FC Twente bevestigen akkoord over Zerrouki

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met FC Twente over de transfer van Ramiz Zerrouki met ingang van komend seizoen. De komende dagen hoopt de Rotterdamse club ook met de 24-jarige middenvelder de formaliteiten af te kunnen ronden waarna hij een contract kan tekenen in De Kuip.

Feyenoord heeft al langere tijd de wens om Zerrouki in te lijven. De komst van de Algerijns international zou, na Thomas van den Belt die na dit seizoen overkomt van PEC Zwolle, de tweede versterking betekenen voor volgend seizoen. De Rotterdammers hebben afgelopen zomer al een miljoenenbod neergelegd, maar de Tukkers waren van plan om mee te strijden om het kampioenschap en negeerden elke aanbieding.

FC Twente en Feyenoord hebben geen informatie vrijgegeven over de exacte transfersom, maar er wordt vermoed dat deze rond de acht miljoen euro ligt. Zerrouki heeft aangegeven dat hij pas na de wedstrijd tegen FC Emmen van zondag commentaar wil geven op zijn overgang naar Feyenoord. Voorheen had de speler een contract bij FC Twente dat liep tot en met 2024, met daarbij nog een optie voor een extra jaar.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties