'Clubs doen ultieme poging om leeg stadion te voorkomen'

'Clubs doen ultieme poging om leeg stadion te voorkomen'

De KNVB, Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Nederlandse profclubs willen alles op alles zetten om straks niet drie weken zonder publiek te moeten spelen. zo melden De Telegraaf en RTV Oost.

Wedstrijden voor 18.00 uur spelen, geen uitpubliek, verplicht zitten en geen alcohol. Dit zijn de voorstellen die de diverse partijen aan het kabinet hebben gedaan om toch nog supporters te mogen toelaten.

Bij de KNVB heerst veel onbegrip over de maatregelen die boven het profvoetbal hangen. ''Het is meer dan frustrerend om te zien dat het kabinet kennelijk niet naar de besmettingshaarden kijkt. Die vonden namelijk niet in de stadions plaats, dat is meerdere keren aangetoond.''

''Dit lijkt op beleidsarmoede, men weet in 'Den Haag' niet meer wat te doen'', is de voetbalbond duidelijk in een statement. De supporters worden nu weer aangepakt. ''Zij zijn opnieuw de dupe van een falend overheidsbeleid. Het voetbal is niet het probleem maar lijkt nu toch weer te worden gestraft.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties