'Candelaria kandidaat voor verhuur aan FC Dordrecht'

'Candelaria kandidaat voor verhuur aan FC Dordrecht'

Jayden Candelaria is mogelijk de volgende jeugdspeler die Feyenoord op huurbasis naar FC Dordrecht stuurt. Dat meldde Algemeen Dagblad-verslaggever Arco Bomgaars op X. Eerder schreef hij al dat de Rotterdammers nog drie spelers willen uitlenen aan de partnerclub, waarvan de linksback nu als eerst bij naam wordt genoemd.

Voor FC Dordrecht begon maandag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Twee opvallende aanwezigen waren Feyenoorders Korede Osundina en Jayson Ezeb. De twee jeugdspelers zijn officieel nog niet verhuurd aan Dordrecht, maar het feit dat ze meetrainden maakt al duidelijk dat dit hun volgende stap zal worden. Osundina speelde vorig jaar al op huurbasis voor de club, terwijl Ezeb toen uitkwam voor Feyenoord Onder 18.

Bomgaars bevestigde dat het tweetal zou worden verhuurd aan FC Dordrecht en schreef dat de club op korte termijn nog drie versterkingen vanuit De Kuip verwacht. Inmiddels is dus duidelijk dat Candelaria een van de drie zou zijn. De 20-jarige linksback van Feyenoord Onder 21 verlengde vorige maand zijn contract tot medio 2026. Een verhuur zou voor hem dus de volgende stap kunnen zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties