'Bradaric en Diallo 'maintargets' in komende transferwindow'

'Bradaric en Diallo 'maintargets' in komende transferwindow'

Feyenoord hoopt de selectie komende maand nog wat verder te kunnen versterken. Daarbij staan twee spelers naar verluidt bovenaan het lijstje. Het gaat om Domagoj Bradaric (Lille) en Amad Diallo (Manchester United).

Feyenoord Transfermarkt weet te melden dat dit de twee 'maintargets' zijn die Feyenoord op het oog heeft. In beide gevallen gaat het om een huurtransfer, al hoopt de club daar in het geval van Bradaric een optie tot koop bij te bedingen. "Beide kansen worden momenteel 'om het even' ingeschat", schreef de doorgaans goed geïnformeerde Twitteraar.

Bradaric is een 22-jarige linksback die uitkomt voor het Franse Lille. Die club nam hem in 2019 over van Hajduk Split, de club die hem opleidde. Bij Lille begon hij als vaste kracht, maar moet hij het sinds de winterstop van het vorige seizoen met een rol als reserve doen. Bradaric is viervoudig Kroatisch international en heeft nog een contract tot medio 2024. Zijn transferwaarde wordt door Transfermarkt op vier miljoen euro geschat.

De naam van Diallo is al vaker voorbijgekomen en ook hij staat dus nog altijd op het verlanglijstje. De aanvaller was afgelopen zomer al dicht bij een huurtransfer naar Feyenoord, maar dat ging door een blessure toen niet door. De Rotterdammers willen nu dus een nieuwe poging wagen. Eerder werd daarbij gesproken van een huurtransfer voor anderhalf jaar.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties