Bondscoach gaat uit van transfer Gimenez: ''Clubs heel geïnteresseerd''

Bondscoach gaat uit van transfer Gimenez: ''Clubs heel geïnteresseerd''

Jaime Lozano heeft zich opnieuw uitgelaten over de toekomst van Santiago Gimenez. De bondscoach van Mexico was onlangs op bezoek bij Feyenoord en op basis van de gesprekken met de Rotterdammers gaat Lozano ervan uit dat Gimenez komende zomer een toptransfer gaat maken.

"Er zijn verschillende clubs die veel willen betalen komende zomer," vertelt Lozano in gesprek met Mexicaanse media. "Hij is enorm gegroeid. Wat ik denk, voel en een beetje met de club besprak, is dat het moeilijk zal zijn voor Santiago om lang bij deze club te blijven. Want er zijn meerdere clubs die veel zullen betalen aankomende zomer en die heel geïnteresseerd in hem zijn."

Gimenez is opgeroepen voor de komende interlandperiode van Mexico. Volgende week vrijdag speelt Mexico tegen Panama in de halve finale van de CONCACAF Nations League. De wedstrijd voor de derde plaats of de finale wordt gespeeld op maandag 24 maart. Feyenoord hervat de competitie zondag 31 maart met een duel tegen FC Utrecht.

Reactie Gimenez
Gimenez zelf is niet bezig met aankomende zomer en focust zich vooral op Feyenoord. ''Als mensen mij vragen naar de volgende stap, denk ik altijd: Wacht... Ik sta aan het begin van mijn carrière. Gods timing is perfect en daarnaast moet je geduld hebben en genieten van het moment. En dat doe ik echt in Rotterdam. Ik denk dat anderen meer haast hebben dan ik. Ik blijf rustig en vertrouw erop dat het uiteindelijk gaat gebeuren.''

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties