Boëtius traint mee bij Feyenoord, contract niet aan de orde

Boëtius traint mee bij Feyenoord, contract niet aan de orde

Jean-Paul Boëtius traint de komende periode mee bij Feyenoord. De 28-jarige aanvaller annex middenvelder is transfervrij en houdt bij zijn oude club zijn conditie op peil. Zowel Boëtius als Feyenoord benadrukt echter dat er momenteel geen sprake is van een contractuele situatie.

Op de clubwebsite schrijft Feyenoord dat Boëtius na zijn vertrek bij FSV Mainz zelf bij de club heeft aangeklopt met de vraag of hij mee kan trainen. De oud-Feyenoorder, die de jeugdopleiding doorliep, doorbrak en enkele jaren na zijn vertrek nog eens terugkeerde, was welkom bij hoofdtrainer Arne Slot. Hij zal zich donderdag op het trainingsveld melden.

Boëtius was de afgelopen seizoenen een vaste kracht bij FSV Mainz, maar liep daar deze zomer uit zijn contract. In tegenstelling tot in zijn tijd bij Feyenoord, speelt hij tegenwoordig vooral op het middenveld. "Deze positie ligt mij eigenlijk het lekkerst. Je bent altijd in de buurt van de bal. Daardoor blijf ik actiever en kan ik veel meer mijn ei kwijt", vertelde hij daar begin dit jaar over in gesprek met FR12.nl.

Boëtius zou een goede versterking zijn voor Feyenoord
Lees meer over
Jean-Paul Boëtius
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties