'Boca Juniors doet geen beroep meer op Bullaude'

'Boca Juniors doet geen beroep meer op Bullaude'

De verhuurperiode van Ezequiel Bullaude is uitgelopen op een mislukking. De middenvelder van Feyenoord speelde twintig wedstrijden voor Boca Juniors en kwam daarin tot 794 minuten. Bullaude kwam voor het laatst in actie op vier april tegen Nacional Potosí en dat wordt ook zijn laatste duel voor de Argentijnen.

Bullaude is door Boca Juniors niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel in de Copa Argentina. De Argentijnen spelen donderdag tegen Club Almirante Brown en doen dat zonder de aanvallende middenvelder. De kans dat trainer Diego Hernán Martínez nog een beroep doet op Bullaude is klein. Hij keert namelijk eind van de maand weer terug naar Feyenoord.

Vanwege een gebrek aan speeltijd is de marktwaarde van Bullaude gekelderd naar 2,2 miljoen euro. Na zijn overstap naar Feyenoord werd de rechtspoot nog ingeschat op een bedrag van 4,5 miljoen euro. Bullaudes contract loopt nog door tot medio 2027. De kans dat hij volgend seizoen in het shirt van de Rotterdamse club speelt, is klein.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties