Bijlow terug bij Feyenoord; Kökcü en Trauner trainen apart

Bijlow terug bij Feyenoord; Kökcü en Trauner trainen apart

Justin Bijlow heeft zich vandaag weer laten zien bij Feyenoord. De doelman traint weer volledig met de groep mee, zo meldt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. Het is nog niet duidelijk of Bijlow morgen inzetbaar is tegen Maccabi Haifa.

Orkun Kökcü en Gernot Trauner worden morgen in de groepsfase van de Conference League gespaard. De middenvelder en verdediger zijn niet helemaal fit en trainden vandaag dan ook apart van de groep. Alireza Jahanbakhsh zit vanwege politieke redenen niet bij de wedstrijdselectie. Guus Til is er vanwege zijn rode kaart tegen Slavia Praag ook niet bij.

Trainer Arne Slot moet daardoor flink puzzelen in aanloop naar het thuisduel tegen Maccabi Haifa. Ook Jens Toornstra voelde zich de laatste weken niet helemaal fit. De middenvelder pakt het liefst ook zijn rust morgen. Bij Feyenoord traint Mike Kleijn daardoor mee. De 16-jarige middenvelder zit morgen dan ook bij de wedstrijdselectie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties