Bijlow over mogelijke versterkingen: ''We moeten geduld hebben''

Bijlow over mogelijke versterkingen: ''We moeten geduld hebben''

Justin Bijlow is weer volledig fit en kijkt uit naar het komende seizoen. De 24-jarige doelman geeft in gesprek met RTV Rijnmond aan dat het team ambitieus is. Ook heerst er binnen Feyenoord geen paniek over de selectie, die nog niet op orde is.

"We moeten geduld hebben. Vorig jaar rond deze periode waren Dessers, Nelson, Aursnes en Trauner er bijvoorbeeld ook nog niet en toen speelden we wel al tegen Drita. Straks aan het einde van de transferwindow kan je daar pas meer over zeggen.'' De selectie wil in ieder geval weer hetzelfde bereiken als afgelopen seizoen, toen het als derde eindigde in de competitie en de Conference League finale in Tirana behaalde. In de eindstrijd tegen AS Roma stond Bijlow, na een race tegen de klok, na lange tijd weer onder de lat.

''Het was een gekke periode. Ik had al een grapje gemaakt voor de halve finale dat ik er zou staan als we de finale zouden bereiken. In eerste instantie dacht ik dat het niet reëel zou zijn. Ik had keihard getraind daarvoor'', vervolgt de doelman. ''Een maand voor de finale heb ik uiteindelijk alles op alles gezet om de finale te kunnen spelen. Het is gelukkig net aan gelukt. Het was een hectische, maar wel een mooie periode.''

De nederlaag deed zeer. "We waren er zo dichtbij. Maar het geeft wel energie om nu weer te knallen. We hebben er aan kunnen ruiken en dus smaakt het uiteraard naar meer.'' Bijlow wil dit seizoen vrij blijven van blessures, maar uitspraken daarover doen doet hij niet meer. "Dat heb ik de laatste drie jaar wel gedaan. We kijken gewoon dag voor dag.'' Ook heeft hij het WK van aanstaande winter in Qatar nog niet uit zijn hoofd gezet. "Natuurlijk denk je eraan. Ik kan wel heel veel praten dat ik naar het WK moet, maar eerst moet je presteren bij je club en dan zien we het wel."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties