Bijlow verschijnt fit op eerste training: "Tijd dat ik een vol seizoen ga keepen"

Bijlow verschijnt fit op eerste training: "Tijd dat ik een vol seizoen ga keepen"

Justin Bijlow verscheen als de enige basisspeler van het afgelopen seizoen maandag al op de eerste training van Feyenoord. De doelman miste door zijn blessure de laatste interlands met het Nederlands elftal en werkte in plaats daarvan in de zomer door aan zijn herstel. Daarbij was hij ook druk bezig met zijn in juni geboren dochtertje.

"Met mij gaat het goed", begon Bijlow in gesprek met Feyenoord Media. "Ik heb een prima vakantie gehad en ben blij om hier te zijn. Ik ben op 4 juni vader geworden, dus ik ben gewoon in Nederland gebleven en ik heb op de club verder getraind. Ik ben elke dag op de club geweest om met de fysio door te trainen en verder te revalideren. Het gaat nu goed en ik kan gewoon vanaf dag één beginnen."

Daarmee is hij volledig hersteld van de blessure die hem afgelopen seizoen lang langs de kant hield. De doelman werd weliswaar net op tijd klaargestoomd voor de finale van de Conference League, maar reisde in samenspraak met de medische staf niet af naar Oranje. "Ik heb veel wedstrijden gespeeld, maar het was jammer dat ik twee maanden moest missen. Daar ben ik wel klaar mee."

"Het wordt tijd dat ik een vol seizoen ga keepen", vervolgde hij. "Ik heb er zin in. Een frisse start, misschien een aantal nieuwe jongens en een aantal jongens die weggaan. Ik ben benieuwd wat dit seizoen gaat opleveren."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties