Bijlow over lege stadion: ''Moeten we het maar mee doen''

Bijlow over lege stadion: ''Moeten we het maar mee doen''

Justin Bijlow heeft vanmiddag nauwelijks tot niets te doen gehad en kan daardoor terugkijken op een geslaagde middag. Het was nog even de vraag of de keeper zou spelen vandaag nadat hij licht geblesseerd raakte bij het Nederlands elftal.

''Ik had getraind bij Oranje en ik kwam niet helemaal fit uit de wedstrijd tegen Montenegro. Ik vond het voor mezelf en voor het team niet verstandig om te spelen tegen Noorwegen. Toen ben ik naar de bondscoach gegaan, want hij wilde het graag een dag van tevoren weten. Ik heb hem aangegeven dat ik hem geen garantie kon geven dat ik kon spelen. Achteraf denk ik dat het een juist besluit was'', geeft Bijlow aan in gesprek met ESPN.

De keeper geeft aan dat de Bijlow van drie jaar geleden niet naar de bondscoach was gegaan. ''Het was verschrikkelijk, maar ik ben blij dat we het WK hebben gehaald. Ik ben blij dat ik vandaag wel weer kon spelen en dat we gewonnen hebben. Het was een goede eerste helft. In de tweede helft zakte PEC Zwolle wat meer in en dan is eigenlijk de wedstrijd al gespeeld.'' PEC Zwolle kwam vandaag nauwelijks van de eigen helft af. Aan de desk van ESPN wordt de term 'oefenwedstrijd' gebruikt. ''Met het stadion dat leeg is, is het inderdaad allemaal minder. Daar moeten we het maar mee doen de komende weken.''

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties