Bijlow moet zich ondanks passeren wel melden bij Oranje

Bijlow moet zich ondanks passeren wel melden bij Oranje

Justin Bijlow zal zich deze week ondanks dat hij niet in de Oranje-selectie werd opgenomen, toch moeten melden in Zeist. Dat meldde bondscoach Louis van Gaal maandag tijdens zijn persconferentie. De Feyenoord-doelman zal in aanloop naar het WK enkele tests moeten ondergaan.

Van Gaal gaf aan dat Bijlow, ondanks dat hij dit keer gepasseerd is, nog altijd kandidaat is voor de WK-selectie. Om die reden moet ook hij deze week enkele tests afleggen. "We willen de keeper zien in enkele tests die we wetenschappelijk hebben opgesteld, wat kan leiden tot het stoppen van meer penalty's", verklaarde de bondscoach.

De vraag of de Feyenoorder daar nog wel zin in had, leidde tot onbegrip bij Van Gaal. "Waarom zou hij dat niet willen? Hij kan toch nog een plek verdienen in de WK-selectie? Hij komt heel graag." Op verdere vragen over de motivatie van Bijlow ging de inmiddels geïrriteerde trainer niet meer in. "Ik vind het ongelofelijk negatief. Dan denk ik: wat zit ik hier te doen?"

Lees meer over
Oranje Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties