Bijlow pareert kritiek: ''Ik zit niet in een mindere fase''

Bijlow pareert kritiek: ''Ik zit niet in een mindere fase''

Justin Bijlow is het niet eens met de uitspraken van de laatste dagen in diverse media. De doelman is niet opgenomen door bondscoach Louis van Gaal in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Diversen analisten vonden dat Bijlow aan een mindere fase bezig is. Hij is het daar zelf niet mee eens.

''Ik werk hard, ik doe wat ik denk te moeten doen. Ik weet ook wel dat ik niet in topvorm ben, maar denk niet dat ik in een mindere fase zit'', vertelt Bijlow in gesprek met ESPN. In Eindhoven kon de Feyenoorder zich onderscheiden met een heerlijke redding vlak voor rust, maar zag hij er bij een aantal momenten niet altijd even goed uit.

''Ik werk hard en ga met de keeperstrainer aan de slag. Dan komt het wel weer goed'', maakt Bijlow duidelijk. De doelman wil zijn plek in Oranje snel weer terugveroveren. ''Ik had er wel graag bij gezeten, laten we het daarop houden. Ja, een klein beetje verrast was ik wel. Ik moet gewoon hard werken en dan komt het goed. Als ik er maar over twee maanden bij zit.''

Bijlow heeft de afgelopen dagen gesproken met keeperstrainer Frans Hoek van het Nederlands elftal. ''Natuurlijk heb ik contact gehad met de keeperstrainer. Wat wij hebben besproken, ga ik natuurlijk niet hier zeggen. Dat is iets voor ons. Ik hoop erbij te zijn. Gewoon keihard werken, doen wat ik moet doen en dan komt het vanzelf.''

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties