Kökcü: ''Dat kan gewoon niet op dit niveau''

Kökcü: ''Dat kan gewoon niet op dit niveau''

Orkun Kökcü is niet te spreken over de manier waarop Feyenoord zondagmiddag de tegengoals te verwerken kreeg in de topper tegen PSV. De aanvoerder was verantwoordelijk voor de 3-3, maar zag zijn ploeg uiteindelijk alsnog verliezen.

''We beginnen goed in de eerste twintig minuten, maken de 0-1 en hebben overwicht'', begint Kökcü in gesprek met ESPN. ''Daarna komen zij met standaardsituaties, ze scoren er daar trouwens drie van: dat kan gewoon niet op dit niveau. Daar moeten we aan werken. Voor de rest ging het in de eerste twintig minuten goed, maar daarna werden zij beter. We komen terug tot 3-3 en dan krijg je het gevoel van… Dan krijgen we weer een standaardsituatie tegen en dan is het 4-3.''

Feyenoord kreeg vóór vandaag nog geen goal uit een standaardsituatie tegen in de Eredivisie. Hoe kon het vandaag zo fout gaan? ''We wisten dat PSV dat goed kon. We moeten veel mannelijker dat duel aan gaan, vind ik.'' De omstandigheden waren allesbehalve ideaal in Eindhoven. Dat maakte het niet makkelijk. ''Het regende, het veld was glad. Als je de 3-3 maakt heb je nog het gevoel dat er iets te halen valt hier, maar dan krijg je de 4-3 tegen.''

''We doen mee tot de laatste momenten, maar we moeten een stapje extra zetten om echt mee te doen bovenin. Al moet het lelijk of met slecht voetbal, dan moet je nog proberen om er in ieder geval een punt uit te halen. Daar moeten we aan werken'', sluit de aanvoerder af.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties