'Bijlow kan bij Manchester United vier keer zoveel verdienen'

'Bijlow kan bij Manchester United vier keer zoveel verdienen'

Manchester United heeft concrete interesse getoond in Justin Bijlow. Ook De Telegraaf bericht over de interesse van de Engelse topclub in de doelman van Feyenoord.

Volgens de krant zou Bijlow bij Manchester United vier keer zoveel kunnen gaan verdienen. De Engelse club staat erom bekend gemiddeld tussen de zes en acht miljoen euro per jaar te betalen aan nieuwe spelers. De 25-jarige doelman weet dus wat hij kan gaan verdienen wanneer beide clubs een akkoord bereiken.

Desondanks is Feyenoord op dit moment niet bereid om een vraagprijs bekend te maken aan de Engelse topclub. Er hebben wel gesprekken op directieniveau plaatsgevonden tussen beide clubs over een mogelijke overgang. Manchester United heeft daarbij aangegeven dat er meerdere opties zijn.

Naast Bijlow worden ook de Duitse doelman Kevin Trapp van Eintracht Frankfurt en doelman Diogo Costa van FC Porto genoemd als mogelijke kandidaten voor Manchester United. Feyenoord wacht momenteel op een officieel bod.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties