VI: Bijlow wil naar Manchester United

VI: Bijlow wil naar Manchester United

Ondanks dat Feyenoord zich hard opstelt tegenover Manchester United over een eventuele transfer van Justin Bijlow, ziet de keeper van de Rotterdammers een overstap naar Manchester zelf wel zitten. Volgens Voetbal International gaan The Red Devils snel een serieuze poging doen.

Dennis te Kloese heeft tot nu toe tegen meerdere buitenlandse topclubs gezegd dat Bijlow niet te koop is. Feyenoord wil het contract van de eerste keeper zelf ook openbreken en verlengen. Dat de Rotterdammers hun doelman niet willen verkopen komt mede doordat er, met Timon Wellenreuther, slechts twee keepers in de selectie zitten. Mocht Feyenoord niet meewerken aan een transfer, zal Bijlow zich altijd professioneel blijven opstellen en volgend seizoen de Champions League ingaan met de kampioen van Nederland.

Volgens Engelse media heeft Feyenoord zelf een bedrag van ongeveer twintig miljoen pond in gedachten, omgerekend zo'n 23 miljoen euro. Bijlow staat inmiddels al 119 wedstrijden onder de lat en zit al sinds 2016 bij de selectie van de Rotterdammers. In totaal heeft hij vijf prijzen met het eerste elftal van Feyenoord in zijn prijzenkast staan.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties