Bijlow: ''Ik had altijd een goede band met Senesi en Sinisterra''

Bijlow: ''Ik had altijd een goede band met Senesi en Sinisterra''

Feyenoord heeft nog twee thuiswedstrijden voor de boeg en zou goede zaken kunnen voor de ranglijst als beide wedstrijden gewonnen zouden worden. Allereerst wacht morgenavond sc Cambuur. Justin Bijlow kijkt vooruit naar die wedstrijd.

"Het is een wedstrijd die gewonnen moet worden, zeker in onze eigen Kuip. We gaan ons goed voorbereiden en doen wat we altijd doen. Je moet gewoon die drie punten pakken", aldus Bijlow voor de camera van Feyenoord. Het is tot nu toe altijd nog gelukt om in thuiswedstrijden van de Friezen te winnen. Bijlow glimlachend: "Ja, maar elke wedstrijd is een wedstrijd op zich, dus donderdag gewoon vol voor de winst gaan."

Bijlow kijk ook alvast vooruit naar de wedstrijd van zondag, want Marcos Senesi en Luis Sinisterra komen afscheid nemen. "Da's altijd leuk, ik had altijd een goede band met ze. Ze doen het ook goed in de Premier League en dat is niet de gemakkelijkste competitie. Om ze te zien is altijd leuk", zo vervolgt de keeper. "Het is de voetbalwereld en dat is altijd een komen en gaan van spelers. Het is een groot woord om dan te zeggen dat ik ze mis, maar het is leuk om ze te zien."

De wedstrijd staat ook in het teken van het Sophia Kinderziekenhuis. "Het is natuurlijk heel goed dat Feyenoord samenwerkt met Sophia Kinderziekenhuis en dat er zoveel kinderen naar het stadion kunnen gaan om even hun zinnen te verzetten en ons te supporten. We gaan er een mooie middag van maken." De spelers zullen zelf ook nog langsgaan bij de kinderen in het ziekenhuis.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties