Bijlow: "Daar moeten wij slimmer in zijn"

Bijlow: "Daar moeten wij slimmer in zijn"

Na de 2-1 nederlaag bij Vitesse was het bij de spelers van Feyenoord vooral frustratie wat bleef hangen. Zo ook bij doelman Justin Bijlow. Hoewel ook hij zich ergerde aan hoe Vitesse er alles aan deed om de wedstrijd dood te leggen, moest hij ook toegeven dat de thuisploeg het slimmer uitspeelde dan Feyenoord.

"Het is heel frustrerend, zeker na twee van zulke doelpunten en het spel dat constant stil lag", vatte Bijlow de middag samen in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik denk dat Vitesse het gewoon slim gedaan heeft. Wij laten ons uitlokken en gaan mee in de opstootjes. Daar moeten we slimmer in zijn door gelijk weg te gaan bij de situatie."

Wel was Bijlow van mening dat Serdar Gözübüyük veel te vroeg affloot. De scheidsrechter telde er liefst tien minuten extra tijd bij op, maar in deze tien minuten lag het spel opnieuw veel stil door twee rode kaarten en meerdere wissels en blessuregevallen. "Ik denk niet dat de volle tien minuten gespeeld zijn. Zij werden inderdaad beloond voor het tijdrekken en wij hadden daar geen antwoord op."

Toch keek de doelman vooral in de spiegel. "We zijn heel slecht begonnen. Ik speelde zelf ook niet m'n beste wedstrijd aan de bal. Na twintig minuten kwamen we weer een beetje in het spel en na de 1-1 kregen we kansen op 2-1, maar als je net na rust weer een tegengoal maakt, wordt het heel moeilijk voetballen." Complimenten over hoe Feyenoord terugkwam in de wedstrijd wilde Bijlow niet in ontvangst nemen. "Dat hebben we vaker laten zien, maar het moet ook met goed voetbal en dat was het vandaag niet."

Lees meer over
Justin Bijlow Vitesse
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties