Frustratie bij Til: "Gevoel dat ik één helft heb gespeeld"

Frustratie bij Til: "Gevoel dat ik één helft heb gespeeld"

Guus Til beleefde tegen Vitesse vermoedelijk zijn meest frustrerende wedstrijd in het Feyenoord-shirt. De Rotterdammers kwamen twee keer onhandig op achterstand en zagen de thuisploeg er vervolgens alles aan doen om zo min mogelijk te voetballen. Ook na afloop zat de irritatie bij Til nog hoog.

"Ik heb het gevoel dat ik één helft heb gespeeld", begon Til tegenover ESPN. "De tweede helft hebben we bijna alleen maar stilgestaan. Dat is heel frustrerend. Ik vind dat we het zelf ook niet handig deden. We zoeken zelf opstootjes op terwijl we achter staan. Dan gaat het weer langer duren."

In beide helften liet Feyenoord Vitesse al vroeg op voorsprong komen. "Dan moet je vechten tegen gasten die zoveel mogelijk tijd willen winnen. Dat is hun goed recht en dat is logisch, maar we hadden gevochten om de 1-1 te maken, in de rust een heel plan gemaakt en dan gebeurt in de tweede helft precies hetzelfde."

Lees meer over
Vitesse Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties