Berghuis definitief geen speler meer van Feyenoord

Berghuis definitief geen speler meer van Feyenoord

Steven Berghuis is definitief geen speler meer van Feyenoord. De 29-jarige aanvaller heeft ervoor gekozen om de Rotterdamse club te verlaten en elders aan de slag te gaan. Berghuis speelde 151 competitiewedstrijden in het shirt van de stadionclub.

Berghuis kwam in het seizoen 2016-2017 op huurbasis over van Watford. De aanvaller kwam bij de Engelse club niet in actie en koos voor een tijdelijk overstap naar Feyenoord om weer in aanmerking te kunnen komen voor het Nederlands Elftal. Na een succesvol seizoen besloot toenmalig technisch directeur Martin van Geel Berghuis definitief over te nemen.

De vleugelaanvaller tekende in juli 2017 een contract voor vier seizoenen en kwam voor 6,5 miljoen euro over van Watford. Op 4 augustus 2019 verlengde Berghuis zijn contract tot 2022 in De Kuip en vertrekt nu vanwege een opgenomen clausule voor een minimaal bedrag. De Rotterdammers houden minimaal 5,5 miljoen euro over aan de transfer en dat kan nog oplopen tot 6.5 miljoen euro. Ook is er een doorverkooppercentage bedongen.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties