Beoordeel de spelers met een cijfer na Lazio-thuis

Beoordeel de spelers met een cijfer na Lazio-thuis

Feyenoord heeft een fantastische wedstrijd gespeeld in de Champions League. SS Lazio werd met 3-1 verslagen dankzij twee doelpunten van Champions League-debutant Santiago Gimenez. De andere debutant, Justin Bijlow, wist dankzij een penalty helaas geen clean sheet te houden.

Naast uitblinker Gimenez vielen er nog een aantal Feyenoorders heel positief op. Dávid Hancko speelde zoals altijd weer een stabiele wedstrijd, maar voor Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs zijn woorden haast niet genoeg. De nummer tien van Feyenoord gaf een briljante pass bij het afgekeurde doelpunt van de Mexicaan en was later alsnog belangrijk met een assist. De Algerijn scoorde zelf de 2-0 en strooide met diverse mooie crosspasses.

Het is hieronder mogelijk om de spelers te beoordelen met een cijfer. Stemmen kan alleen wanneer je bent ingelogd op FR12.nl. Donderdag maken we de Man of the Match bekend en delen we een overzicht met alle beoordelingen van de diverse journalisten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties