'Benfica gaat zich weer melden; FC Twente wil niet wijken'

'Benfica gaat zich weer melden; FC Twente wil niet wijken'

Feyenoord moet blijven vrezen voor een vertrek van Fredrik Aursnes. De middenvelder is persoonlijk rond met Benfica, maar de club heeft de laatste periode geen contact gehad met de Rotterdamse club. Volgens Voetbal International gaat dat nog wel gebeuren en worden de onderhandelingen snel weer hervat.

Benfica moet namelijk eerst ruimte maken in de selectie om Aursnes definitief te kunnen aantrekken. Wanneer de Portugezen diverse zaken hebben geregeld wil het doorpakken en de Noor overnemen van Feyenoord. De stadionclub mikt op een transfersom van boven de vijftien miljoen euro.

Ramiz Zerrouki is nog altijd de belangrijkste speler om Aursnes bij Feyenoord op te volgen. De kans dat de middenvelder van FC Twente naar De Kuip komt is minimaal, zo verwacht Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan van De Telegraaf. ''Zerrouki is echt een heel moeilijk verhaal. Twente zit echt aan een vraagprijs van tussen de acht en negen miljoen te denken en die willen daarin niet wijken. Dat soort prijzen gaat Feyenoord niet betalen.''

Potentiële topspeler
Feyenoord is op dit moment in Argentinië om de transfer van Ezequiel Bullaude af te ronden. De Rotterdammers onderhandelen momenteel met Godoy Cruz over een transfersom en hebben een eerste bod gedaan van rond de zeven miljoen euro. Ook AZ heeft zich gemeld. Bullaude neigt zelf naar Feyenoord. Voetbal International weet ook te melden dat Feyenoord hem al vroeg heeft ontdekt en intensief heeft gescout. Hij wordt gezien als een middenvelder met een techniek van een potentiële topspeler.

Lees meer over
Fredrik Aursnes Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties