'Bayer Leverkusen maakt werk van komst Sinisterra'

'Bayer Leverkusen maakt werk van komst Sinisterra'

Luis Sinisterra kan opnieuw een club toevoegen aan het rijtje geïnteresseerde. De Colombiaan maakt een uitstekend seizoen door bij Feyenoord en dat is ook in Duitsland opgevallen. Bayer Leverkusen gaat werk maken van zijn komst, als we het medium Kicker mogen geloven.

Bij Bayer Leverkusen is de verwachting dat de 21-jarige linksbuiten Paulinho aankomende zomer een transfer gaat maken. De nummer drie van de Bundesliga ziet Sinisterra als ideale opvolger van de Braziliaan. Volgens Duitse media is een bedrag van 20 tot 25 miljoen euro voldoende om de Colombiaan los te weken uit De Kuip.

Sinisterra heeft nog een contract tot medio 2024 bij Feyenoord. De aanvaller heeft eerder aangegeven nog niet over zijn toekomt na te denken en eerst het seizoen wil afmaken. ''Je weet niet wat er in de toekomst gebeurt. Ik ben hier heel blij. Feyenoord behandelt me heel goed. Ik ben benieuwd wat er zal gaan gebeuren, maar nu ben ik vooral gefocust op dit seizoen. Daarna zullen de dingen zich vanzelf wijzen."

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties