Sinisterra wederom verkozen tot FR12 Speler van de Maand

Sinisterra wederom verkozen tot FR12 Speler van de Maand

Luis Sinisterra is door de bezoekers van FR12.nl wederom verkozen tot de FR12 Speler van de Maand. De Colombiaan won de prijs in maart ook al en is dus twee maanden op rij in het zonnetje gezet door de supporters.

De aanvaller is aan zijn grote doorbraak bezig bij Feyenoord en was dit seizoen al goed voor 23 doelpunten en dertien assists in 46 wedstrijden. Ook in april was Sinisterra weer in topvorm met goals tegen Willem II, Slavia Praag (twee keer), FC Utrecht en Olympique Marseille. De transferwaarde van Sini, wiens contract nog tot medio 2024 doorloopt in De Kuip, wordt door Transfermarkt geschat op achttien miljoen euro.

De Colombiaan werd ruim eerste en ontving 40% van de stemmen. Marcos Senesi werd met 28% van de stemmen tweede. Lutsharel Geertruida werd derde met 18%, Gernot Trauner ontving 14% van de stemmen. In totaal stemden meer dan 3700 bezoekers op zijn of haar Speler van de Maand.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties