'Bassett keert per direct terug naar Amerika'

'Bassett keert per direct terug naar Amerika'

Cole Bassett maakt na de winterstop geen onderdeel meer uit van Fortuna Sittard. De huurling keert per direct terug naar Colorado Rapids, zo meldt De Limburger. Bassett heeft niet voldoende minuten gemaakt waardoor Colorado Rapids gebruik heeft gemaakt van het recht om de huurovereenkomst te ontbinden.

Het avontuur van Bassett kan als mislukt worden bestempeld. De 21-jarige middenvelder kwam tot slechts 200 minuten. Ook bij Feyenoord zat Bassett voornamelijk op de bank. Om kans te maken op een plekje werd hij afgelopen seizoen verhuurd door de Rotterdammers, maar bij de Limburgers liep het uit op een teleurstelling.

Het is nog niet duidelijk of Basset komend seizoen gaat uitkomen voor Colorado Rapids. De competitie in Amerika start in februari. Fortuna Sittard heeft bekend gemaakt de transfermarkt op te gaan om een nieuwe nummer tien te contracteren. Feyenoord heeft nog altijd de optie om Bassett te kopen aan het einde van het seizoen.

Lees meer over
Cole Bassett
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties