Babovic wil Feyenoord kopen: "Mooiste club van de wereld"

Babovic wil Feyenoord kopen: "Mooiste club van de wereld"

In aanloop naar de kraker tussen FK Partizan en Feyenoord zocht RTV Rijnmond Stefan Babovic op. Als voetballer speelde hij voor beide clubs, maar inmiddels is hij in Servië directeur van een bedrijf. Voor de toekomst heeft hij opmerkelijke plannen: Babovic hoopt over vijf jaar Feyenoord te kopen.

Nog altijd staat op het kantoor van Babovic een foto van Feyenoord. Hij koestert dan ook mooie herinneringen aan de club. "De stad, de fans, mijn teamgenoten en de club waren allemaal geweldig voor me. Bij Partizan was ik aanvoerder, maar bij Feyenoord heb ik de beste tijd van mijn leven gehad. Het is de mooiste club van de wereld. Ik kreeg overal liefde."

Babovic dankte zijn transfer naar Feyenoord destijds aan zijn vader. Daarmee kwam zijn droom om voor een topclub te spelen in vervulling, terwijl de club hem eigenlijk niet kon betalen. "Feyenoord is echt een club voor mensen. Het gaat niet om het geld of het financiële plaatje. De club is van de fans", vertelde de Serviër.

Het plan om de club over vijf jaar te kopen is serieus, zo laat Babovic weten. "Ik wil de club helpen om tot het hoogste niveau te komen. Ik wil kampioen worden en in de Champions League spelen. Daar horen ze thuis", aldus Babovic, die tot slot nog een oproep deed aan de supporters. "Ze zijn altijd welkom in mijn kantoor en in mijn stad. Ik ben een Feyenoorder en Rotterdammer. Ik hoop dat we nog veel winnen in de toekomst."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties