Azarkan twijfelgeval tegen Feyenoord: ''Die wedstrijd moet ik spelen''

Azarkan twijfelgeval tegen Feyenoord: ''Die wedstrijd moet ik spelen''

Marouan Azarkan is mogelijk niet inzetbaar tegen Feyenoord. De huurling van de stadionclub ondergaat woensdag een MRI-scan in het ziekenhuis en dan moet blijken of hij minuten kan maken namens Excelsior. Azarkan gaat er alles aan doen om op tijd fit te raken.

''Die wedstrijd moet ik spelen, daar kijk ik al zo lang naar uit'', vertelt de 21-jarige Azarkan in gesprek met het Algemeen Dagblad. De buitenspeler kampt met klachten aan zijn lies. ''Steeds als ik vol uithaalde, schoot het er weer in. Ik dacht dat het niets ernstigs was, maar ik moet het nu wel laten checken. Ik hoop heel erg dat ik niets heb.''

Azarkan is bezig aan zijn laatste weken in het shirt van Excelsior. Bij Feyenoord heeft hij nog een contract voor één seizoen waardoor een transfer aankomende zomer een logische optie is. FC Twente wordt genoemd, maar de krant meldt dat meerdere clubs uit de Eredivisie Azarkan nadrukkelijk volgen. Ook bij clubs in het buitenland valt zijn naam.

Lees meer over
Marouan Azarkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties