AS Roma traint niet in Tirana

AS Roma traint niet in Tirana

Het is de dag voor de Europese finale tegen AS Roma. Feyenoord vliegt vandaag richting Tirana, waar het vanavond een persconferentie zal geven. De ploeg van José Mourinho reist aan het eind van de middag pas af naar Albanië, waar het niet meer zal trainen.

De Italianen werken om 11:00 uur de laatste training af op het eigen trainingscomplex in Rome. Ook Olympique Marseille trainde niet meer in het stadion van de wedstrijd, net als Manchester United in 2016. Beide clubs verloren van Feyenoord. De persconferentie met Mourinho, Lorenzo Pellegrini en Gianluca Mancini begint om 17:45 uur.

Feyenoord traint vanavond wel gewoon in het stadion waar morgen de finale wordt gespeeld. De training zal een kwartier toegankelijk zijn voor de pers, waarna alle deuren op slot gaan en Arne Slot en zijn ploeg de laatste voorbereidingen gaan treffen op AS Roma. De trainer staat vanavond om 18:45 uur de pers te woord samen met Jens Toornstra en Gernot Trauner. De laatste training begint om 19:30 uur.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties