'AS Roma-sterkhouder Mkhitaryan twijfelgeval voor finale tegen Feyenoord'

'AS Roma-sterkhouder Mkhitaryan twijfelgeval voor finale tegen Feyenoord'

Feyenoord krijgt in de Conference League-finale tegen Feyenoord mogelijk niet te maken met AS Roma-sterkhouder Henrikh Mkhitaryan. De Armeense vedette miste de afgelopen drie wedstrijden vanwege een hamstringblessure en ook de wedstrijd in Tirana is daardoor in gevaar. Italiaanse media noemden de kans op zijn beschikbaarheid in die finale klein.

De 33-jarige Mkhitaryan, voormalig speler van onder meer Borussia Dortmund, Manchester United en Arsenal, is ook dit seizoen een belangrijke speler voor Roma. In de Serie A speelde hij op vijf wedstrijden na (een coronabesmetting, een schorsing en zijn huidige blessure) alles en was hij goed voor vijf goals en zes assists. Mkhitaryan is momenteel de enige afwezige in de selectie van trainer José Mourinho.

Spinazzola
Overigens was er dit weekend ook minder gunstig nieuws voor de Rotterdammers in aanloop naar die finale. De Italiaanse smaakmaker Leonardo Spinazzola lijkt in Tirana namelijk wel in actie te gaan komen. De linksachter, die afgelopen zomer nog een belangrijke rol speelde in de EK-campagne van kampioen Italië, lag er bijna het hele seizoen uit door een blessure die hij toen in de kwartfinale opliep. Inmiddels heeft hij zijn eerste minuten echter weer gemaakt en stond hij tegen Venezia FC voor het eerst weer in de basis. Hij speelde één helft en lijkt dus ook tegen Feyenoord in actie te gaan komen.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties