AS Roma speelt in eigen huis gelijk tegen degradant Venezia FC

AS Roma heeft vanavond in eigen huis gelijkgespeeld tegen het Venezia FC van oud-Feyenoorder Ridgeciano Haps. De Romeinen kwamen al na 48 seconden op 0-1 achterstand, maar stelden orde op zaken via Shomurodov in minuut 76.

De ploeg van Jose Mourinho blijft daardoor steken op de zesde plaats en heeft directe kwalificatie via de competitie voor de Europa League niet meer in eigen hand. De tegenstander van Feyenoord in de Conference League finale op 25 mei verkeert in allesbehalve goede vorm.

De laatste overwinning in de competitie dateert alweer van 10 april en de vorige wedstrijd in de Serie A werd met 2-0 verloren op bezoek bij Fiorentina. Ook vanavond ging het dus al weer snel mis.

Haps gedegradeerd

Venezia FC degradeerde eerder vandaag uit de Serie A. Haps komt volgend seizoen dus uit op het tweede niveau van Italië. De oud-Feyenoorder begon vanavond in de basis en speelde de negentig minuten uit.