Arnesen: ''Volgende week is er hopelijk meer duidelijkheid''

Arnesen: ''Volgende week is er hopelijk meer duidelijkheid''

Feyenoord en Frank Arnesen gaan op korte termijn uit elkaar, zo werd zondagmiddag duidelijk. De Rotterdammers zien geen rol meer weggelegd voor de Deen. De technisch directeur reageerde zojuist kort op het nieuws in gesprek met het Algemeen Dagblad.

''Volgende week is er hopelijk meer duidelijkheid.'' Mikos Gouka vertelt dat Feyenoord na het sluiten van de transferwindow duidelijkheid wil gaan verschaffen over de nabije toekomst van Arnesen, die door de bacteriële infectie in zijn knie op korte termijn nog niet (volledig) inzetbaar zal zijn.

Qua gezondheid gaat het gelukkig goed met de Deen. Arnesen zat afgelopen week op de tribune tijdens de oefenwedstrijd tegen Willem II. Op korte termijn zijn werk weer voorzichtig gaan oppakken lijkt er dus alleen nog niet in te zitten. De technisch directeur wordt volgende maand 66 jaar en bezit nog een contract tot medio 2023 in De Kuip.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties