Arnesen over Veerman: ''Het wordt een moeilijk verhaal''

Arnesen over Veerman: ''Het wordt een moeilijk verhaal''

Feyenoord en sc Heerenveen hebben deze week met elkaar gesproken over een mogelijke transfer van Joey Veerman, zo meldt RTV Rijnmond. De Rotterdammers willen de middenvelder dolgraag overnemen en toevoegen aan de selectie voor aankomend seizoen.

"Veerman is een interessante speler voor ons", vertelt Arnesen in gesprek met Rijnmond. "Maar we zitten momenteel financieel beperkt in onze mogelijkheden. Het wordt een moeilijk verhaal.'' De komst van Veerman naar Feyenoord is voorlopig niet aan de orde, maar De Deen sluit niet uit dat de Rotterdammers zich later weer gaan melden.

SC Heerenveen nam Veerman in de zomer van 2019 voor 550.000 euro over van FC Volendam bij het sluiten van de transferwindow. De Friezen hebben eerder een bod van Hellas Verona afgewezen van rond de vijf miljoen euro. Sportmarketeer Chris Woerts liet eerder al weten dat Heerenveen een bedrag van rond de tien miljoen euro vraagt voor Veerman, waar de speler zelf niet blij mee is.

“Tien tot twaalf miljoen euro, dat vind ik gekkigheid'', vertelde de middenvelder in mei in gesprek met Voetbal International. ''Na een coronajaar met lege stadions is het geld overal wel zo'n beetje op. Dan vind ik dit eerlijk gezegd echt nergens op slaan.'' De speler van Heerenveen heeft nog een contract voor drie seizoenen en aangegeven een stap te willen maken.

Lees meer over
Frank Arnesen Joey Veerman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties