Veerman: ''Als ik naar Rotterdam zou gaan, ben ik een tevreden mens''

Veerman: ''Als ik naar Rotterdam zou gaan, ben ik een tevreden mens''

Feyenoord heeft bij sc Heerenveen geïnformeerd omdat de club Joey Veerman wil overnemen. Op dit moment liggen de twee partijen nog ver uit elkaar qua vraag en aanbod, maar de speler zelf wil graag overstappen naar de Rotterdammers. "Het zou voor mij een goede stap zijn, dat denk ik zeker."

"Feyenoord heeft bij Heerenveen geïnformeerd. Er ligt geen officieel bod bij Heerenveen, maar Feyenoord wil me wel heel graag hebben", aldus Veerman tegenover ESPN. "Er wordt in de kleedkamer wel over gedold. Dan zegt iemand 'jij gaat helemaal nergens naartoe'. Op het veld heb ik daar geen last van, maar in mijn omgeving zijn de mensen er wel heel erg mee bezig. Als ik naar Rotterdam zou gaan, ben ik een tevreden mens."

Veerman heeft Feyenoord zien spelen tegen FC Drita. "Het was nog niet top, volgens mij. De ambiance is natuurlijk geweldig. Guus Til maakt de 3-2 en dat stadion ontploft. Dat is alleen maar mooi om te zien. Ik heb een keer gescoord in De Kuip, tegen Feyenoord. Dat gaf wel een lekker gevoel."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties