Arnesen over Jahanbakhsh: ''Op de goede weg''

Arnesen over Jahanbakhsh: ''Op de goede weg''

Feyenoord is druk bezig het met afronden van de transfer van Alireza Jahanbakhsh. Technisch directeur Frank Arnesen heeft donderdagmiddag voor het eerst kort gereageerd op alle geruchten van de afgelopen dagen.

''We zijn op de goede weg, we moeten nog iets doen, maar we zijn optimistisch'', vertelt de Deen in het Algemeen Dagblad. Alireza Jahanbakhsh stond al op de lijst van Feyenoord voordat bekend werd dat de 29-jarige Berghuis definitief ging vertrekken uit De Kuip. De komst van Jahanbakhsh werd lang niet als haalbaar ingeschat, maar de aanvaller heeft kort geleden te horen gekregen dat hij niet meer voorkomt in de plannen van Brighton & Hove Albion. Daarna werd een transfer naar Feyenoord bespreekbaar.

Jahanbakhsh zelf wil dolgraag voor Feyenoord voetballen. Hij levert een fors deel van zijn salaris in en gaat de komende dagen een contract voor meerdere seizoenen tekenen bij de stadionclub. Jahanbakhsh kan niet wachten om aan te sluiten bij de groep en komt het liefst volgende week al in actie tijdens de tweede voorronde van de Conference League.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties