Arnesen: ''De komst van Danilo lekte te vroeg uit''

Arnesen: ''De komst van Danilo lekte te vroeg uit''

Feyenoord heeft gisteren de inkomende transfer van Danilo Pereira da Silva bekend gemaakt. De Rotterdammers voegen de 23-jarige spits transfervrij toe aan de selectie van trainer Arne Slot. Technisch directeur Frank Arnesen had het nieuws liever pas na de Conference League finale bekend gemaakt.

Dinsdagavond maakte het Algemeen Dagblad echter bekend dat Danilo voor vier jaar gaat tekenen bij Feyenoord. ''De komst van Danilo lekte te vroeg uit, dat hadden we liever na de finale wereldkundig gemaakt", vertelt de Deen. ''De focus bij de club moet volledig op de finale zijn. Maar ik kijk zelf natuurlijk ook al verder. Daarom bleef ik in Rotterdam en ging ik niet naar Lagos, want ons Onder 21-elftal speelt een belangrijke wedstrijd."

Arnesen merkt dat Feyenoord momenteel in trek is. Niet alleen de media schrijven uitgebreid over de Rotterdamse club. Ook in de voetbalwereld is er veel respect voor de manier waarop Slot Feyenoord laat voetballen. ''Deze Conference League heeft ons al veel gebracht. En nog steeds, grote clubs willen tegen ons oefenen en ik spreek technisch directeuren die wel geïnteresseerd zijn om jonge spelers bij ons te laten spelen.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties