AD: Danilo voor vier jaar naar Feyenoord

AD: Danilo voor vier jaar naar Feyenoord

Danilo Pereira da Silva is komend seizoen de nieuwe spits van Feyenoord. De 23-jarige Braziliaan maakt transfervrij de overstap van Ajax naar de Rotterdammers.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Danilo gaat een contract tekenen voor vier jaar bij Feyenoord. De aanvaller speelde afgelopen seizoen slechts dertien wedstrijden in de Eredivisie en heeft al vroeg bij de Amsterdammers aangegeven te willen vertrekken.

Voor Ajax is het transfervrije vertrek van Danilo een teleurstelling. De club had de Braziliaan nog een voorstel gedaan om zijn contract te verlengen, maar er werd geen akkoord bereikt. Danilo had zijn zinnen gezet op meer speeltijd en denkt dat bij Feyenoord mogelijke te kunnen maken.

Arne Slot
Danilo Pereira da Silva heeft doelbewust voor Feyenoord gekozen. De Braziliaan had vanwege zijn transfervrije status de clubs uit het buitenland voor het uitkiezen, maar een persoonlijk gesprek met trainer Arne Slot heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. De trainer van Feyenoord ziet veel potentie in Danilo.

Cyriel Dessers
Feyenoord hoopt volgens journalist Mikos Gouka ook nog altijd op het aanblijven van Dessers. De komst van Danilo heeft geen invloed op de intentie van de Rotterdammers om de Belg definitief over te nemen van KRC Genk. Feyenoord moet naast de afkoopsom van vier miljoen euro ook nog een persoonlijk akkoord zien te bereiken met Dessers. De Belg heeft de clubs echter voor het uitkiezen.

Lees meer over
Danilo Pereira da Silva
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties